Головна » 2018 » Квітень » 15 » Всеукраїнський тиждень дитячого читання.
2:16 PM
Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

Всі хороші книги схожі в одному, - коли ви дочитаєте до кінця,

вам здається, що все це трапилося з вами,

і так воно назавжди при вас і залишиться.

Е. Хемінгуей

Традиційно такий тиждень пройшов і в бібліотеці Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст. У цей період проходили різноманітні заходи, спрямовані на залучення підростаючого покоління до невичерпних джерел знань, прищеплювання дітям уміння самостійно працювати з книгою, аналізувати, робити висновки з прочитаного, виховування любові і повагу до книги.

Для учнів 4-х класів школи було проведено бібліотечний медіа-урок « Що таке електронна книга і як нею користуватися». Учні мали змогу ознайомитися з електронною книгою, подивилися презентацію «Електронна книга – плюси і мінуси».

В даний час існує декілька версій визначення словосполучення "електронний підручник" - починаючи від файлів електронних версій навчальних посібників і закінчуючи складними електронними пристроями, які оновлюються з централізованого джерела і інтерактивно взаємодіють з учнем, включаючи виставляння оцінок, завантаження домашнього завдання. Час останніх ще не настав і настане не завтра, тому електронним підручником вважається електронний пристрій, який замінює собою шкільні підручники і додаткову літературу. На даному етапі електронні книги - це поодинокі випадки і лише запроваджуються в сучасний навчальний процес.

В цьому випадку на допомогу приходять бібліотеки, які допомагають знайти необхідну літературу, допомагають учням розвивати свої здібності навички до читання.

Читання – це один із ключових елементів всебічного розвитку дитини. Навчіть дитину отримувати задоволення від читання з раннього віку, і це вміння залишиться з нею в дорослому житті.

 

 

Переглядів: 178 | Додав: tsipinoolesja | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar